Identitatea KidsHeaven


 1. Ziua Gradinitei + afis
 2. Revista gradinitei + pdf viewer
 3. Steag
 4. Imnul gradinitei
 5. Concursuri KH + link +SLIDER

Incondeiasul                                         

Arta populară românească constituie una dintre valorile inegalabile si incontestabile ale poporului nostru si nu trebuie să lăsăm timpul şi zbuciumul vieţii moderne să ne facă să uităm că suntem urmaşii unui popor cu atâtea tradiţii şi obiceiuri minunate.

Prin acest proiect dorim să cultivăm în sufletele generaţiilor ce urmează dragostea pentru valorile ce ne-au înconjurat întotdeauna şi ne-au definit ca popor.

Dragostea pentru arta populară transmisă din generaţie în generaţie şi pe care, ca dascăl ne simtim datori să o păstrăm vie în mintea şi în sufletul copiilor şi părinţilor comunităţii, ne-a determinat să înfiinţăm acest cerc de creaţie care să se finalizeze printr-un concurs, competiţia fiind un factor de progres.

Numai educându-i pe micii elevi, prin diverse activităţi desfăşurate în familie şi în activităţile şcolare îi putem determina să indrăgească obiceiurile şi tradiţiile locurilor natale, ne putem asigura că tradiţiile vor avea continuitate în generaţiile următoare.

Craciunasul

Motto:
“ Primeşte farmecul Crăciunului în suflet şi dăruieşte bucuria din inimă“
Acum, când colindele aduc cu ele mireasmă de Iisus născut în iesle, simţim şi noi atmosfera de sărbătoare ce se apropie.
Deschideţi uşa şi lăsaţi spiritul Crăciunului să vă intre în casă!
Deschideţi inimile şi lăsaţi Bucuria şi Împlinirea să vă intre în suflet!
Deschideţi larg braţele şi îmbrăţişarea voastră caldă, vorba bună şi gândul curat să fie cel mai de preţ cadou pentru cei dragi!
Asociaţia Kids Heaven, în preajma sărbătorilor de iarnă, propune anul acesta copiilor scolari si prescolari un nou proiect , ce are la baza lansarea revistei Craciunasul alaturi de concursul desfăşurat în scop umanitar-caritabil.
Revista CRACIUNASUL este o revista de lucru si informatii pentru copii si are ca scop imbogatirea cunostintelor copiilor legate de nasterea Domnului ,datini si obiceiuri de Craciun
Concursul urmăreşte cultivarea calităţilor umane, sensibilizarea copiilor faţă de cei nevoiaşi,precum si apropierea lor fata de Sfanta sarbatoare.
“De Crăciun, toată dragostea şi bucuria pe care o dăruim celorlalţi se întoarce în mod miraculos înapoi.“

Ingerasul

Din punct de vedere al axiologiei creştine, valorile religioase au rol integrator, de liant între diferite elemente şi structuri cărora le imprimă pecetea eternităţii: „Valorile religioase sunt integrative. Ele integrează, unifică, constituie într-un tot solidar şi coerent toate valorile cuprinse de conştiinţa omului. Prin valorile religioase se înalţă arcul de boltă care uneşte valorile cele mai îndepărtate, adună şi adăposteşte pe cele mai variate. Un individ poate cuprinde diferite valori, pe cele mai multe din ele, dar legătura lor unificatoare va lipsi atâta timp cât valoarea religioasă nu li se adaugă” (Tudor Vianu, Filozofia culturii şi teoria valorilor, Editura Nemira, Bucureşti 1998, p.117).

Predarea Religiei nu se poate mărgini doar la ora de curs. Ea îşi atinge obiectivele în măsura în care elevii se vor integra cât mai bine etic şi moral atât în viaţa socială şi religioasă, atât în viaţa statului cât şi în viaţa Bisericii. Un om religios cu adevărat este un cetăţean de nădejde al ţării şi un bun practicant al vieţii religioase.

Cunoştinţele religioase dobândite la ora de Religie se cer puse în practică: acasă, la şcoală, în societate şi în Biserică. De aici decurge necesitatea colaborării cât mai rodnice între profesorul de Religie şi reprezentanţii cultelor, între profesorul de Religie şi preot.

Concursul national ”Îngerasul”se va desfăşura anual în conformitate cu programa şcolară la Religie ortodoxă.

Ingerasul creativ

Din dorinta de a prezenta scopul proiectului nostru, Asociatia Kids

Heaven are bucuria de a explica motivul sustinerii acestui concept.

Deoarece, traim intr-o lume a exploziei informationale, iar copii nostrii sunt

asaltati de aceasta, Asociatia isi propune sa oglindeasca prin concursul Ingerasul

frumusetea si evolutia omului creat de Dumnezeu.

Acest concept sustine gasirea perceptelor credintei in inima copiilor, a

bunatatii si a dragostei fata de cei din jur, fata de mediul in care traim si in mod

deosebit cultivarea competentelor pentru educarea timpurie a sufletelor.

 

Mestesugasul

Concursul împleteşte în conceptul OFERI BUCURIE… PRIMEŞTI BUCURIE! un nou mod de a sărbători Ziua Copilului şi de a-şi dezvolta calităţile umane prin muncă şi dăruire. Totodată, urmăreşte şi sensibilizarea copiilor faţă de cei nevoiaşi, acest concurs având şi scop caritabil.

Obiective:

 • Antrenarea preşcolarilor, elevilor şi a cadrelor didactice în valorificarea unui material în scopul realizării meşteşugite a lucrărilor practice.
 • Meşteşugurile populare sunt o activitate de creare a obiectelor utilitar-decorative, practicată de meşteri cu aplicarea metodelor şi procedeelor tehnico-artistice tradiţionale, preponderent manuale.
 • Meşteşugurile sînt o componentă importantă a procesului de afirmare artistică, educaţie estetică, instruire profesională.
 • Meşteşugurile determină identitatea culturală şi naţională a oamenilor.

 

Miss & Mister

Asociația Kids Heaven vă invită să participați la un nou proiect intitulat MISS și MISTER KIDS dedicat copiilor preșcolari și școlarilor mici( 3-12 ani ) .

Proiectul se desfășoară sub formă de concurs și are ca scop promovarea valorilor artistice și estetice ale copiilor noștri .

Partenerii implicați în susținerea proiectului sunt HOTEL BELLARIA ,partener ce ne va pune la dispoziție locul de desfășurare a concursului ,precum și alți sponsori ca SANTE JUNIOR ,SANTE FOOD și colaboratori :Centrul Educațional Kids Heaven Iași,

Grădinița Veselă 

Grădinița P.P. nr. 25 Iași.

 

 1. Integrarea copiilor cu autism in grupe tipice
 2. Mascota gradinitei mascota este albina,semnifica harnicia,inteligenta,munca,buna organizare
 3. Uniforma gradinitei

Activitati umaniste actiuni umanitare:antrenarea si sensibilizarea copiilor si parintilor in diferite actiuni umanitare:strangerea de fonduri,daruripentru copii din Casa de copii,Centre ,Spitale

ex.:Casa de copii Bucium,Spitalul Sf MAria,Centrul Rezidential pt mame si copii aflati in dificultate

 1. Bursa sociala bursa o acordam unui copil fara posibilitati materiale,care are nevoie de sprijinul nostru financiar si posibilitatea de a se dezvolta armonios ,intr-un mediu propice,
 2. Vouchere de reducere