Joc


Kids Heaven pune accentul pe EDUCAȚIE, JOC și SĂNĂTATE, de aceea încercăm să introducem mișcarea și jocul în programul copiilor cât mai des cu putință, prin diferite activități.
  1. Jocuri  de miscare si distractive sustinute de educatori
  2. Activități în aer liber în curtea de joacă și spațiul verde anexate grădiniței
  3. Excursii și drumeții
  4. Opțional de dans și gimnastică

Excursii

Unde am fost?

Pentru a combate sedentarismul și a favoriza mișcarea am creat opționalul de dans/gimnastică. Copiii învață să se relaxeze prin sport alături de profesorul Ancuța Macovei. Cei mici sunt astfel încurajați să devină adulți responsabili față de propriul corp prin exerciții fizice plăcute și diversificate.

Opționalul de dans/gimnastică se desfășoară o dată pe săptămână, atât în interiorul, cât și în exteriorul grădiniței, pe spațiul verde anexat.

Copiii au la dispoziție o curte de joacă de 100 mp cu mochetă antișoc, topogan, căsuță, leagăn și alte jucării, în care să petreacă timpul indiferent de anotimp.

În plus, un spațiu verde de 500 mp este anexat grădiniței,cu topogan, căsuțe, leagăne, unde se pot desfășura meciuri de fotbal, unde copiii pot face oameni de zăpadă, pot alerga și se pot bucura de razele soarelui! În zilele frumoase, părinții sunt invitați și ei, să creeze amintiri plăcute alături de copii!