Sănătate


Spațiu de joacă interior și exterior

Copiii au la dispoziție spațiul exterior de joacă pe tot parcursul anului. Acesta este dotat cu mochetă antișoc, leagăne, topogane, căsuță. În plus, Un teren de 500 mp de spațiu verde este anexat.

Copiii sunt supravegheați nonstop de către cel puțin un cadru didactic.

 

! Pentru a menține curățenia: Copiii se schimbă la grădiniță într-o altă pereche curată de papucei, adusă de acasă, iar adulții care doresc să facă turul grădiniței vor purta papuci de unică folosință.

Sănătate alimentară

Meniul copiilor este stabilit de medicul nutriționist. Acesta se schimbă săptămânal, fiind afișat zilnic la avizierul părinților.

Fiind gătită în ziua în care este servită, mâncarea nu conține niciun fel de aditiv sau conservant. Aceasta se aplică inclusiv în cazul produselor de panificație și în cazul deserturilor, care sunt pregătite de aceeași firmă. Tipurile de carne folosite sunt pui, curcan și vită.

Masa zilnică a unui copil constă din mic dejun, prânz și desert.

Taxa pentru masă este de 16 RON/zi, sumă ce poate varia în funcție de modificările furnizorului. Cele 2 mese pot fi comandate individual, micul dejun fiind 5 RON, iar prânzul + gustarea costă 14 RON.

! În cazul în care copilul absentează un anumit număr de zile, părinții sunt rugați să ne anunțe telefonic pentru a putea anula comanda, în caz contrar, aceasta se plătește.

Bucătăria proprie are la bază conceptul de alimentație optimă – sănătoasă, naturală și diversificată. Respectarea standardelor de înaltă calitate in creearea unei diete raționale și adecvate necesităților organismului este cheia asigurării unei creșteri și dezvoltări armonioase!

Bucătăria proprie este opțiunea ideală pentru copiii de la Kids Heaven deoarece:

  • Pâinea, dulceața, compoturile și deserturile sunt preparate în bucataria proprie
  • Gustul mancarii este dat de legume si verdeturi proaspete
  • Sucul de roșii folosit este 100% natural
  • Nu sunt adaugați amelioratori de gust, îndulcitori artificiali, coloranți alimentari sau conservanți
  • Nu se prajeste nimic, ceapa și legumele fiind sotate în abur
  • Ingredientele sunt dozate echilibrat pentru o alimenație corectă
  • Putem opta pentru rețete personalizate
  • Compot, fructe, limonadă din fructe proaspete
  • Meniuri preparate zilnic