Sport


Kids Heaven pune accentul pe educație, SPORT și sănătate, de aceea încercăm să introducem mișcarea în programul copiilor cât mai des cu putință, prin diferite activități.
  1. Excursii și drumeții
  2. Activități în aer liber în curtea de joacă și spațiul verde anexate grădiniței

Pentru a combate sedentarismul și a favoriza mișcarea, am creat opționalul de gimnastică. Copiii învață să se relaxeze prin sport alături de profesor Ariana Simion. Cei mici sunt astfel încurajați să devină adulți responsabili față de propriul corp, prin exerciții fizice plăcute și diversificate.

Opționalul de gimnastică se desfășoară o dată pe săptămână, câte 50 de minute, în propria sală de sport pe salteluțe și trambulină sau afară, pe spațiul verde anexat grădiniței.

Copiii au la dispoziție o curte de joacă de 100mp cu mochetă antișoc, topogan, căsuță, leagăn și alte jucării, în care să petreacă timpul indiferent de anotimp.

În plus, un spațiu verde de 500 mp este anexat grădiniței, unde se pot desfășura meciuri de fotbal, unde copiii pot face oameni de zăpadă, pot alerga și se pot bucura de razele soarelui! În zilele frumoase, părinții sunt invițati și ei, să creeze amintiri placute alături de copii!

Un mod plăcut de a îmbina utilul cu plăcutul pentru cei mici este opționalul de dans!

O dată pe săptămână, câte 50 de minute, copii se relaxează și își consumă energia alături de Ariana Simion, pe ritmuri muzicale! Ședințele se desfășoară în sala proprie de sport, sau în spațiul verde anexat grădiniței.